Spa Pedicure

« Nagelstudio KiKi Nails

Pedicure Studio KiKi Spa Pedicure

Pedicure Studio KiKi een uitgebreide Spa Pedicure ruimte die plek biedt aan 3 tot 5 personen tegelijkertijd, je kunt dus met één of meerdere vriendinnen tegelijkertijd een behandeling ondergaan.

Vanaf het eerste moment bleek dit een schot in de roos en tot op de dag van vandaag wordt deze dienst zeer gewaardeerd door onze klanten. Daarbij kwam toevalligerwijs dat de Spa Pedicure producten van CND die wij gebruiken ineens allerlei prijzen gingen winnen (zie onder).

De dienst is niet seizoensgebonden omdat CND ook voor het herfst en winter seizoen een speciale Spa Pedicure lijn heeft ontwikkeld.

spa pedicure studio kikiDe Spa Pedicure ruimte van Pedicure Studio KiKi

Pedicure Studio KiKi • CND Spa Pedicure

cnd spa pedicure excite marine

Door de jaren heen hebben wij met heel veel verschillende zeer goede (Spa) Pedicure producten gewerkt, maar ook op dit vlak verslaat CND met vlag en wimpel de concurrentie.

De Spa Pedicure Exicte, Escape en de nieuwe botanische SPA series van CND zijn wat ons betreft de beste Spa Pedicure producten op dit moment verkrijgbaar.

En professionals in de hele wereld zijn het daarmee eens want zij hebben in de afgelopen 15 jaar CND SpaPedicure jaar na jaar aangewezen als beste Spa Pedicure product.

De CND Spa Pedicure producten zijn bij ons in de studio ook verkrijgbaar zonder behandeling.

Pedicure Studio KiKi • CND Spa Pedicure Excite

cnd spa pedicure excite marineSpa Pedicure bij Studio KiKi met CND SpaPedicure Excite Marine

De CND SpaPedicure Exicte serie bestaat uit de zogenaamde verfrissende en verkwikkende Marine producten, speciaal voor het voorjaar, de zomer en nazomer. CND Marine SpaPedicure geeft je een revitaliserende boost die de geest stimuleert. Elke keer weer. Voor onze CND Spa Pedicure behandelingen gebruiken wij de volgende producten.

Spa Pedicure Marine Mineral Bath
Een ontstekingsremmende, aromatherapeuthische voetbad behandeling. Reinigt en deodoriseert de voeten met natuurlijke antiseptische olie. Hydrateerd en verzacht de huid. Verminderd geirriteerde en ontstoken huid.

Spa Pedicure Marine Salt Scrub
Een mineraal en zout scrub die de huid zacht polijst en conditioneert. Geeft de huid een stralende glans.

Spa Pedicure Marine Cooling Masque
Een verkoelend, herstellend voetmasker verrijkt met hydraterende zee extracten, conditionerende mineralenklei en verzorgende botanische ingrediënten

Spa Pedicure Marine Hydrating Oil
Een natuurlijke, licht geurende olie met de perfecte balans tussen glijden en grip.

Pedicure Studio KiKi • een schepje water CND SPA

CND SPA

Met het succes van Shellac wordt weleens vergeten dat de Spa Manicure en Spa Pedicure series van Creative Nail Design (CND) al jaren achtereen onovertroffen zijn.

De nieuwe Botanische Spa serie kreeg de korte en krachtige naam "CND SPA" mee en is ook nu weer een ontsnapping en een reis van ontspanning.

De nieuwe CND Spa lijnen zijn op basis van plantaardige producten die doeltreffend de huid preppen, zuiveren, perfectioneren en herstellen.

CND SPA is er in de geuren Bright Citron, Gardenia Woods, Sugar Vanilla en speciaal voor intensieve verzorging van droge en ruwe eelt op de hielen is er de Cucumber Heel Therapy.

Het aanbod in Pedicure en Voetverzorgings behandelingen is bij Studio KiKi zeer uitgebreid en bestaat uit:

*) In onze speciale Spa Pedicure ruimte kunnen wij drie tot vijf mensen tegelijkertijd behandelen

• Klantbeoordelingen

Waardering: 4.2 - 1282 beoordelingen

Klanten die onze vestigingen bezochten gaven de volgende beoordelingen voor Pedicure & Spa Pedicure:

(3.9/5)

Gellak is netjes gedaan. Pedicure is prima, maar wel echt basis.

Bezocht op donderdag 12 mei 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Pedicure (Goed),

Ambiance/Sfeer Goed Service Voldoende Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
(3.9/5)

Zeer vriendelijk geholpen door Paula

Bezocht op woensdag 11 mei 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Pedicure (Goed), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Goed Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Voldoende
(2.9/5)

Ik vraag mij af of materiaal wat gebruikt wordt wel voldoende wordt gesteriliseerd voordat het weer voor een volgende klant wordt gebruikt. Met name bij vijlen en knippen kan een schimmel gemakkelijk worden overgedragen. Dit is een algemene beoordeling .

Bezocht op dinsdag 10 mei 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Amsterdam in Amsterdam voor Pedicure (Voldoende),

Ambiance/Sfeer Voldoende Service Voldoende Hygiene Matig Prijs/Kwaliteit Voldoende
(5/5)

Heel goede voetentips van Yui gekregen en doordat er een klant uitviel bij Andreea was er flexibiliteit om ook een van ons een manicure te geven. Bedankt!

Bezocht op zondag 8 mei 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Pedicure (Uitstekend) Gellak & CND Shellac (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Uitstekend Service Uitstekend Hygiene Uitstekend Prijs/Kwaliteit Uitstekend
(5/5)

Zoals altijd was het uitstekend! Isabel

Bezocht op zaterdag 7 mei 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Pedicure (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Uitstekend Service Uitstekend Hygiene Uitstekend Prijs/Kwaliteit Uitstekend
(4.4/5)

Prachtige nagels

Bezocht op dinsdag 10 mei 2022 vestiging KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar in Rotterdam voor Pedicure (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Goed Hygiene Voldoende Prijs/Kwaliteit Goed
(3.5/5)

Nette zaak en vriendelijk personeel

Bezocht op vrijdag 29 april 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Pedicure (Voldoende), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Goed Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
(4.4/5)

Prima behandeling.

Bezocht op dinsdag 26 april 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Pedicure (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Voldoende Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
(3.9/5)

Tevreden over de behandeling van Renata. Ze heeft mij goed geholpen. Helaas liepen de afspraken uit en moest ik een half uur wachten.

Bezocht op maandag 25 april 2022 vestiging Tutti Colori Nail Bar Meent in Rotterdam voor Pedicure (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Voldoende Service Matig Hygiene Voldoende Prijs/Kwaliteit Voldoende
(4.5/5)

.

Bezocht op zaterdag 30 april 2022 vestiging KiKi Nails & Tutti Colori Nail Bar in Rotterdam voor Pedicure (Uitstekend) Manicure (Uitstekend), en komt graag terug

Ambiance/Sfeer Goed Service Goed Hygiene Goed Prijs/Kwaliteit Goed
Meer beoordelingen bekijken